T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Yeşiltepe Ortaokulu

DEĞER KAT KENDİNE PROJESİ

DEĞER KAT KENDİNE

BİGEP Kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Değer Kat Kendine Projemizin amacı, öğrencilerin içselleştirmesini hedeflediğimiz ayın değerini, sadece okul sınırları içinde değil hayatın tüm sınırlarında uygulamasına teşvik etmektir.

Proje kapsamında öğrencilerimizden içinde bulunulan ayın temasını konu alan özgün faaliyetler beklemekteyiz. Öğrenciler temaya uygun yaptığı özgün çalışmasını (resim, şiir, kompozisyon, başından geçen olay, sergilediği davranış vb.) kendi sınıf düzeyine ait olan kutuya bir ay boyunca değerler eğitimi ayın görevli öğretmeni gözetiminde atar

Ay boyunca biriken çalışmaları, o ayın değerler eğitimi görevli  öğretmenleri  ve  okul müdür yardımcısı bir komisyon oluşturarak değerlendirip ayın değerini en iyi ifade eden çalışmayı belirler.  Ayın Kendine En Değer Katan Öğrencisi  hazırlanan hediye çarkını çevirerek kendisine verilecek hediyeyi belirler.

Bu sayede velilerimizin de öğrencilerim22-02-202422-02-2024zi taktir etmesi sağlanıp okul öğrenci veli işbirliği sağlanmış olur.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 10:02 - Görüntülenme: 193
  Beğen | 0  kişi beğendi