T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Yeşiltepe Ortaokulu

Yeşiltepe Ortaokulu

Telefon
05443136747
Belgegeçer
05443136747
WEB
https://ceylanpinaryesiltepeortaokulu.meb.k12.tr
Adres
YEŞİLTEPE MAH. YEŞİLTEPE KÜME EVLERİ YEŞILTEPE ORTAOKULU BLOK NO: 22 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA
Vizyon
BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; - Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, - Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, - Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, - Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, - Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, - Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
0
Öğretmen :14
Öğrenci :144
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :4200
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08:20-11:30 / 12:10-14:30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Lojman
6 -
Ulaşım
Öğretmen servisleri Ulaşımda kullanılmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Köyümüz yaklaşık 130 haneli, ortalama 2000 nüfusa sahip kalabalık bir köydür. Doğusunda Kızıltepe, Kuzeyinde Han Köyü, Güneyinde ise Suriye ´ye sınır komşusudur. Köy geçimini genel olarak çiftçilik yaparak sağlamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İle Uzaklık : 156 Km İlçeye Uzaklık : 21 Km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır