ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Yeşiltepe Ortaokulu

Mrt

YGA tarafından gerçekleştirilen Bilim Kuşağı Atölyeleri bu hafta okulumuzda gerçekleştirildi. Yapılan bilim atölyeleri sonunda sürdürülebilirlik yarışmasında 1. olan takımıza ödülleri verildi.

Mrt

18Mart Çanakkale Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz.

Mrt

Değerler Eğitimi kapsamında 2024 Mart Ayı  Vatanseverlik kapsamında okulumuzda panolar Öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırlandı.

DEĞER KAT KENDİNE

Ock

Görsel Sanatlar 7A ve 8-A Dönem sonu sergisi diğer tüm sınıf öğretmenlerinin ve öğrencilerin ziyaretine açılmıştır.

Sergi boyunca 8-A sınıfından Yağmur Aztekin

ve Songül Aztekin

7-A sınıfından

Şevval Ergül ve Emine Özkul adlı öğrencilerimiz sergiyi gezen öğretmen ve öğrencilerimize rehberlik etmiştir.

Ock

BİGEP projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesiyle Kazanım Değerlendirme Sınavlarının 2.si yapıldı.

Ock

2A sınıfımızda BİGEB prıjesi kapsamında akademik başarının arttırılmasına yönelik ders saatleri dışında yapılan kurslar devam ediyor.

Ara

Öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik etmek için kitap okuma seferberliği başlatıyoruz.

Ara

Anasınıfı Öğrencilerimiz 6 rakamını etkinliklerle öğrendiler.

Ara

Anasınıfımızdaki öğrencilerimiz portakal günü etkinliği yaptılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında 5A sınıfı ile Bilen Oturur Etkinliği yaptık.

Ara

4.sınıf öğrencilerimiz yerli malı temalı etkinlik yaptılar.

Kas

Öğrencilerimiz için twin bilim setleri gönderen sivil toplum kuruluşu YGA'ya teşekkür ederiz.